Alapítók

 

Villányi Marci

Villányi Marci

Szocmunkás, piacelemző, gitáros

A hovaforduljak.hu ötlete az én fejemből pattant ki. Az ELTE TátTK szociális munka szakán végeztem, utána és az angliai Durham University-n marketinget és szervezetökológiát tanultam. Piacelemzés és stratégia alkotás területén van tapasztalatom, valamint elég jól tudok gitározni.

Kiss Gergely

CRM, marketing és adatbázis szakértő

CRM, marketingautomatizáció és ügyfél-analitika területén működő szakértő, több mint 15 évnyi tapasztalattal, nagyvállalati, ügynökségi, startup és kulturális területeken. Emellett exmentős, énekes-gitáros és kiskertjét művelő családapa.

Tihanyi Kinga

Marketingkommunikációs szakember

Big Four cégnél szocializálódott marketingkommunikációs szakember, aki 15 versenyszférás év után olyan kulturális love brandeket építhetett, mint a Budapesti Fesztiválzenekar és a Szépművészeti Múzeum.

Petrik Máté

Petrik Máté

IT projektvezető

Eredeti szakmája szerint egyiptológus, múzeumi ember, második életében pedig IT-szakember. Projektet irányít, rendszert tervez, szervezetet vezet, szusit készít.

Radó Mátyás

Digitális tanácsadó, UX designer

Az OANDER Development digitális műhely társalapítója, nyughatatlan fejlesztő és virtuális világjobbító. Csapatával a website fejlesztésén és folyamatos jobbításán munkálkodik.