Bővítsük együtt a segítő hálózatot!

Várjuk mindazon pszichológusok, orvosok, tanácsadók jelentkezését, akik szívesen áldoznának az idejükből arra, hogy másokon segítsenek.

 

A hovaforduljak.hu csapata segít a bemutatkozó oldal létrehozásában, az időpontok meghirdetésében, és javaslatokat, tippeket ad arra, hogyan célszerű egy online konzultációt technikailag lebonyolítani. A weboldal mögött egy dedikált fejlesztőcsapat teljesít szolgálatot, így ha segítőink bármiben elakadnak, vagy javító, jobbító ötleteik merülnek fel, azokat gyorsan meg tudjuk valósítani.

A hovaforduljak.hu nem egy profitorientált vállalkozás. A rendszerben az online segítségnyújtás ingyenesen történik, vagyis mind a portál üzemeltetői, fejlesztői, mind a segítő szakemberek önkéntes alapon végzik a munkájukat. Nincsen meghatározott minimum vagy maximum vállalandó konzultációs alkalom: az önkéntes szakemberek annyi időpontot hirdethetnek meg, amennyit leterheltségük mellett jó szívvel tudnak ingyenesen vállalni.

 

Dolgozunk azon, hogy a kezdeményezés mögé szponzorokat és támogatókat találjunk; az ebből befolyt összeget a portál üzemeltetésére és a pro bono rendszer fenntarthatóságának támogatására szeretnénk fordítani.